Filé z morského vlka s kôprovým rizotom
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
filé z morského vlka
300
g
ryže Arborio
2
ks
šalotka
200
ml
biele víno
300
ml
Alpro mandľový nápoj
100
ml
Alpro Cuisine
1
zväzok
kôpor
rybí vývar alebo voda
4
ks
vajce
postup
1.
Najemno nakrájanú šalotku zľahka speníme na olivovom oleji. Pridáme ryžu, orestujeme a zalejeme vínom. Pomaly varíme, postupne podľa potreby prilievame vývar, pokiaľ sa ryža neuvarí.
2.
Potom pridáme mandľový nápoj Alpro, Alpro Cuisine a nasekaný kôpor.
3.
Vajcia varíme vo vriacej vode 7 minút, olúpeme a osolíme.
4.
Filé z morského vlka osolíme a opečieme na rozpálenej panvici, ku koncu pečenia pridáme bylinky.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.