Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banány v čokoládovo-gaštanovom pudingu

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
gaštanové pyré
100 g
sušené sójové mlieko
400 ml
voda
1 ks
čokoládový puding
3 ks
banán

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 PL
maslo

postup

1.
Zo sušeného mlieka, vody a čokoládového pudingu uvaríme hustejší puding.
2.
Uvarený puding prelejeme do plastovej misy a necháme vychladnúť.
3.
K vychladnutému pudingu pridáme gaštanové pyré a ponorným mixérom ho spolu s pudingom vymiešame do hladkého krému. Žiaden cukor už není treba pridávať, gaštanové pyré dostatočne osladí puding.
4.
Na dno 3-4 malých misiek dáme nakrájané banány, zalejeme pudingom a vrch znovu prikryjeme banánmi.
5.
Nakoniec pudingy polejeme čokoládovou polevou a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...