Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Banány v čokoládovo-gaštanovom pudingu

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
gaštanové pyré
100 g
sušené sójové mlieko
400 ml
voda
1 ks
čokoládový puding
3 ks
banán

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 PL
maslo

postup

1.
Zo sušeného mlieka, vody a čokoládového pudingu uvaríme hustejší puding.
2.
Uvarený puding prelejeme do plastovej misy a necháme vychladnúť.
3.
K vychladnutému pudingu pridáme gaštanové pyré a ponorným mixérom ho spolu s pudingom vymiešame do hladkého krému. Žiaden cukor už není treba pridávať, gaštanové pyré dostatočne osladí puding.
4.
Na dno 3-4 malých misiek dáme nakrájané banány, zalejeme pudingom a vrch znovu prikryjeme banánmi.
5.
Nakoniec pudingy polejeme čokoládovou polevou a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Klasický syrový burger
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie na záhrade, v parku, či v lese na vyhradenom mieste má vždy svoje čaro. Či už grilujete mäso alebo zeleninu...
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...