Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banány v čokoládovo-gaštanovom pudingu

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
gaštanové pyré
100 g
sušené sójové mlieko
400 ml
voda
1 ks
čokoládový puding
3 ks
banán

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 PL
maslo

postup

1.
Zo sušeného mlieka, vody a čokoládového pudingu uvaríme hustejší puding.
2.
Uvarený puding prelejeme do plastovej misy a necháme vychladnúť.
3.
K vychladnutému pudingu pridáme gaštanové pyré a ponorným mixérom ho spolu s pudingom vymiešame do hladkého krému. Žiaden cukor už není treba pridávať, gaštanové pyré dostatočne osladí puding.
4.
Na dno 3-4 malých misiek dáme nakrájané banány, zalejeme pudingom a vrch znovu prikryjeme banánmi.
5.
Nakoniec pudingy polejeme čokoládovou polevou a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...