Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kalerábovo-paradajkový šalát

hanus_prg
hanus_prg
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
veľký kaleráb
500 g
kokteilové paradajky
1 ks
červená cibuľa

Zálievka

3 KL
olivový olej
1 KL
soľ
1 KL
mleté čierne korenie
5 PL
ocot
3 PL
cukor
1 ks
citrón
1 PL
šalátové korenie
1 PL
plnotučná horčica

postup

1.
Kaleráby očistíme a nastrúhame nahrubo. Paradajky nakrájame na štvrtiny a pridáme ku kalerábu. Nakoniec pridáme očistenú a nakrájanú cibuľu.
2.
V pohári alebo miske si poriadne zmiešame všetky ingrediencie na zálievku. Doporučujem ich dať do klasickej malej fľaštičky na zaváranie, ľahko sa vám bude zálievka robiť a všetky chute sa rovnomerne spoja, ak zatvorenou fľaštičkou poriadne potrasiete.
3.
Zálievku vylejeme k zelenine a poriadne všetko rukami premiešame. Šalát necháme postáť aspoň hodinu v chladničke, pustí veľa šťavy. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...