FOTORECEPT: Hráškové rizoto s mletým hovädzím mäsom
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
mrazený hrášok
50
g
surová ryža
150
g
hovädzie mleté mäso uvarené
1/2
KL
soľ
1/2
KL
čierne mleté korenie
1
PL
nasekaný čerstvý tymián a rozmarín
postup
1.
Použila som hovädzie mäso z predchádzajúceho dňa. Z namletého mäsa som vytvorila placku a opiekla na panvici ako na hamburger.
2.
Mrazený špenát dáme do malého hrnca, podlejeme trochou vody a necháme dusiť. Potom pridáme na malé kúsky nakrájané mäso a spolu ďalej dusíme cca 15 minút.
3.
Medzitým si uvaríme ryžu podľa návodu. K podusenému hrášku s mäsom pridáme korenie a bylinky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.