Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šalát s bielou reďkovkou a medvedím cesnakom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
ľadový šalát
400 g
biela reďkovka
250 g
cherry paradajky
1 ks
cibuľa
2 KL
medvedí cesnak

Zálievka

3 PL
citrónová šťava
2 PL
med
300 ml
studená voda
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Ľadový šalát, reďkovku a cibuľu nakrájame na malé kúsky. Všetko dáme do veľkej misy. Pridáme na polovicu rozrezané cherry paradajky.
3.
Všetko spolu premiešame a necháme v chladničke postáť aspoň 1 hodinu.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...