Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Šalát s bielou reďkovkou a medvedím cesnakom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
ľadový šalát
400 g
biela reďkovka
250 g
cherry paradajky
1 ks
cibuľa
2 KL
medvedí cesnak

Zálievka

3 PL
citrónová šťava
2 PL
med
300 ml
studená voda
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Ľadový šalát, reďkovku a cibuľu nakrájame na malé kúsky. Všetko dáme do veľkej misy. Pridáme na polovicu rozrezané cherry paradajky.
3.
Všetko spolu premiešame a necháme v chladničke postáť aspoň 1 hodinu.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...