Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Mrkvovo-cuketový šalát

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
nastrúhaná cuketa
400 g
nastrúhaná mrkva
1 ks
jablko
1 ks
citrón
2 PL
med
1 KL
kokosový olej
2 PL
sušené hrozienka
1 dl
studená voda

postup

1.
Mrkvu a cuketu očistíme. Jablka rozkrojíme, šupku necháme. Do sekáčika dáme mrkvu, cuketu, jablko a všetko spolu rozmixujeme najemno. Môžeme aj ručne nastrúhať, bude to ale zdĺhavejší proces.
2.
Nastrúhanú cuketu a mrkvu dáme do misky, prilejeme med, vodu, citrónovú šťavu a roztopený kokosový olej (pretože vitamíny A,D,E,K sú rozpustné iba v tukoch).
3.
Nakoniec pridáme sušené hrozienka. Necháme v chladničke aspoň hodinu a potom podávame. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...