Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mrkvovo-cuketový šalát

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
nastrúhaná cuketa
400 g
nastrúhaná mrkva
1 ks
jablko
1 ks
citrón
2 PL
med
1 KL
kokosový olej
2 PL
sušené hrozienka
1 dl
studená voda

postup

1.
Mrkvu a cuketu očistíme. Jablka rozkrojíme, šupku necháme. Do sekáčika dáme mrkvu, cuketu, jablko a všetko spolu rozmixujeme najemno. Môžeme aj ručne nastrúhať, bude to ale zdĺhavejší proces.
2.
Nastrúhanú cuketu a mrkvu dáme do misky, prilejeme med, vodu, citrónovú šťavu a roztopený kokosový olej (pretože vitamíny A,D,E,K sú rozpustné iba v tukoch).
3.
Nakoniec pridáme sušené hrozienka. Necháme v chladničke aspoň hodinu a potom podávame. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...