Bravčová pečienka s klobáskou, FOTORECEPT
stredná
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčová pečeň
5
PL
bravčová masť
1
ks
červená cibuľa
1
ks
klobása
10
PL
pasírované paradajky
400
ml
voda
1
hrsť
petržlenová vňať
1
KL
melasa
100
g
hladká múka
1
KL
soľ
1
KL
mleté čierne korenie
postup
Skvelá inšpirácia na nedeľný obed.
1.
Bravčovú pečienku nakrájame na malé kusy a obalíme v cestíčku, ktoré sme si spravili zmiešaním múky, soli a čierneho korenia.
2.
Bravčovú masť rozpálime na panvici a pečienky vyprážame z oboch strán. Potom ich dáme do misy a zakryjeme.
3.
Vo výpeku orestujeme asi 5 minút cibuľku a klobásku nakrájané na malé kúsky.
4.
Pridáme nakrájaný cesnak a pasírované paradajky rozmiešané vo vode. Dusíme 10 minút a pridáme 1 KL melasy.
5.
Dusíme do zmäknutia pečienky a prípadne ešte osolíme. Na záver pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
6.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.