Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldový zákusok s broskyňovým pudingom

vacica
vacica
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

250 g
cukor
2 ks
vajce
180 ml
olej
350 ml
mlieko
3 hrnčeky
špaldová hladká múka
1 balíček
prášok do pečiva

Plnka

1,5 kg
mrazené broskyne
180 g
čokoládový puding
100 g
cukor
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Vyšľaháme cukor so žĺtkami, pridáme olej a mlieko, múku zmiešanú s práškom do pečiva a na záver ručne primiešame vyšľahané bielky.
2.
Cesto vylejeme do formy (38x28cm) vystlanej papierom na pečenie a pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov 30-40 minút.
3.
Medzitým si rozmixujeme broskyne (ja som použila rozmrazené) a vzniknutú šťavu odoberieme.
4.
Do šťavy primiešame pudingový prášok a primiešame k rozmixovaným broskyniam.
5.
Všetko spolu začneme variť kým nám hmota zhustne. Na záver primiešame podľa potreby cukor a premiestnime do misy, v ktorej zmes necháme vychladiť.
6.
Na vychladnutý korpus navrstvíme pudingovú plnku a vyšľahanú smotanu.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...