Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bábovka troch chutí

eruska25
eruska25
80
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
maslo
200 g
práškový cukor
4 ks
vajcia
250 g
hladká múka
100 ml
mlieko
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok DrOetker

Plnka 1

50 g
čokoláda na varenie
2 ČL
kakao

Plnka 2

2 PL
pomarančová šťava
30 g
sušené ovocie marhule, ananás,

Plnka 3

50 g
pomleté orechy
1 ks
škoricový cukor DrOetker

postup

Prepojenie chutí do jedného celku.
1.
Vymiešame maslo s cukrami, pridáme vajcia, postupne primiešame múku s práškom do pečiva, štipku soli a mlieko.
3.
Cesto rozdelíme na 3 časti, do každej vmiešame suroviny podľa rozpisu. Do tretej plnky som dala aj 1 PL rumu. Formu vymastíme a vysypeme strúhankou a kladieme striedavo plnky.
4.
Pečieme vo vyhriatej rúre 1 hodinu pri 150 st. C. Vrch zakryjeme alobalom, ktorý pred dopečením odstránime.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...