Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bábovka troch chutí

eruska25
eruska25
80
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
maslo
200 g
práškový cukor
4 ks
vajcia
250 g
hladká múka
100 ml
mlieko
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok DrOetker

Plnka 1

50 g
čokoláda na varenie
2 ČL
kakao

Plnka 2

2 PL
pomarančová šťava
30 g
sušené ovocie marhule, ananás,

Plnka 3

50 g
pomleté orechy
1 ks
škoricový cukor DrOetker

postup

Prepojenie chutí do jedného celku.
1.
Vymiešame maslo s cukrami, pridáme vajcia, postupne primiešame múku s práškom do pečiva, štipku soli a mlieko.
3.
Cesto rozdelíme na 3 časti, do každej vmiešame suroviny podľa rozpisu. Do tretej plnky som dala aj 1 PL rumu. Formu vymastíme a vysypeme strúhankou a kladieme striedavo plnky.
4.
Pečieme vo vyhriatej rúre 1 hodinu pri 150 st. C. Vrch zakryjeme alobalom, ktorý pred dopečením odstránime.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...