Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bábovka troch chutí

eruska25
eruska25
80
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
maslo
200 g
práškový cukor
4 ks
vajcia
250 g
hladká múka
100 ml
mlieko
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok DrOetker

Plnka 1

50 g
čokoláda na varenie
2 ČL
kakao

Plnka 2

2 PL
pomarančová šťava
30 g
sušené ovocie marhule, ananás,

Plnka 3

50 g
pomleté orechy
1 ks
škoricový cukor DrOetker

postup

Prepojenie chutí do jedného celku.
1.
Vymiešame maslo s cukrami, pridáme vajcia, postupne primiešame múku s práškom do pečiva, štipku soli a mlieko.
3.
Cesto rozdelíme na 3 časti, do každej vmiešame suroviny podľa rozpisu. Do tretej plnky som dala aj 1 PL rumu. Formu vymastíme a vysypeme strúhankou a kladieme striedavo plnky.
4.
Pečieme vo vyhriatej rúre 1 hodinu pri 150 st. C. Vrch zakryjeme alobalom, ktorý pred dopečením odstránime.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...