Pridať recept

Guláš - Gulyás

ingrediencie

600 g
hovädzie mäso
1 PL
masť
1 ks
cibuľa
1 KL
mletá červená paprika
1 pohár
víno
600 g
zemiak
podľa chuti
soľ

postup

Nakrájanú cibuľu opražíme na masti, pridáme papriku a spolu popražíme. Vložíme mäso nakrájané na kocky, osolíme a prudko opečieme. Potom ho podliate dusíme. Podlievame vínom. Zemiaky uvaríme osobitne. Vodu z nich používame na podlievanie mäsa. Keď sú mäkké, tak ich pridáme ku mäsu a spolu dovaríme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.