Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľkovo-zemiakový prívarok s ryžovou smotanou

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
fazuľka zelená mrazená
3 ks
zemiak
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
250 ml
smotana ryžová
200 ml
voda
200 ml
sójové mlieko
2 KL
citrónová šťava
1 PL
cukor

postup

,
2.
Mrazenú fazuľkú vysypeme na suchú panvicu a zalejeme 200 ml vody. Necháme dusiť cca 15 minút.
3.
Keď bude fazuľka mäkká, pridáme k nej zemiaky, soľ, mleté čierne korenie a mlieko. Všetko spolu povaríme, pokým nebudu zemiaky mäkké. Trvá to cca 10 minút.
4.
Potom zmes dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Nakoniec prilejeme smotanu a povaríme 3 minúty. Podávame s chlebom, alebo ako prílohu k mäsku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...