Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Fazuľkovo-zemiakový prívarok s ryžovou smotanou

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
fazuľka zelená mrazená
3 ks
zemiak
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
250 ml
smotana ryžová
200 ml
voda
200 ml
sójové mlieko
2 KL
citrónová šťava
1 PL
cukor

postup

,
2.
Mrazenú fazuľkú vysypeme na suchú panvicu a zalejeme 200 ml vody. Necháme dusiť cca 15 minút.
3.
Keď bude fazuľka mäkká, pridáme k nej zemiaky, soľ, mleté čierne korenie a mlieko. Všetko spolu povaríme, pokým nebudu zemiaky mäkké. Trvá to cca 10 minút.
4.
Potom zmes dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Nakoniec prilejeme smotanu a povaríme 3 minúty. Podávame s chlebom, alebo ako prílohu k mäsku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...