Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Redkvičkový šalát s tofu majonézou a kyslými uhorkami

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 ks
redkvička
2 ks
kyslá uhorka stredná
1 ks
malá cibuľa
200 g
tofu biele neúdené
1 dl
nálev z kyslých uhoriek
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Redkvičky, kyslé uhorky a cibuľu nakrájame na rovnaké maličké kocky a dáme ich do väčšej misky.
2.
Tofu spolu s uhorkovým nálevom rozmixujeme na hladkú kašu. Ochutíme ju soľou a čiernym mletým korením.
3.
Tofu majonézu zmiešame so zeleninou, necháme vychladiť aspoň hodinu a podávame ako ľahkú večeru. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...