Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Redkvičkový šalát s tofu majonézou a kyslými uhorkami

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 ks
redkvička
2 ks
kyslá uhorka stredná
1 ks
malá cibuľa
200 g
tofu biele neúdené
1 dl
nálev z kyslých uhoriek
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Redkvičky, kyslé uhorky a cibuľu nakrájame na rovnaké maličké kocky a dáme ich do väčšej misky.
2.
Tofu spolu s uhorkovým nálevom rozmixujeme na hladkú kašu. Ochutíme ju soľou a čiernym mletým korením.
3.
Tofu majonézu zmiešame so zeleninou, necháme vychladiť aspoň hodinu a podávame ako ľahkú večeru. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...