Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Redkvičkový šalát s tofu majonézou a kyslými uhorkami

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 ks
redkvička
2 ks
kyslá uhorka stredná
1 ks
malá cibuľa
200 g
tofu biele neúdené
1 dl
nálev z kyslých uhoriek
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Redkvičky, kyslé uhorky a cibuľu nakrájame na rovnaké maličké kocky a dáme ich do väčšej misky.
2.
Tofu spolu s uhorkovým nálevom rozmixujeme na hladkú kašu. Ochutíme ju soľou a čiernym mletým korením.
3.
Tofu majonézu zmiešame so zeleninou, necháme vychladiť aspoň hodinu a podávame ako ľahkú večeru. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...