Pridať recept

FOTORECEPT: Nátierka z baklažánu

6
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cibuľa
1 šálka
slnečnicové semienka
1 PL
sušené paradajky
podľa chuti
olivový lej, soľ morská

postup

Super zeleninová nátierka.
1.
Pripravíme si baklažán nakrájame ho na plátky hrubé cca 7mm a cibuľu. Osolíme.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
 
2.
Na grilovacej panvici ugrilujeme najprv baklažán...
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
3.
...potom plátky cibule.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
4.
Necháme vychladnúť.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
5.
Namočili sme si aj slnečnicové semienka, ktoré zlejeme.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
6.
Tyčovým mixérom zmes baklažánu a cibule mixujeme spolu s namočenými semiačkami, pridáme aj sušené paradajky.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
7.
Nátierka je hotová.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
8.
Podávame s chlebíkom. Dobrú chuť.
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Fotorecept: Nátierka z baklažánu
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Baklažán
Viete, prečo musíte dať baklažán do mlieka? Treba ho soliť? Toto tajomstvo by ste mali poznať!
Kúpili ste baklažán? Je potrebné ho soliť alebo nie? Pozrite sa, ktorá surovina mu neprospieva a prečo ho...
Baklažán
Nevynechávajte baklažán! Má minimum kalórií a znižuje riziko srdcových chorôb
Malá, krásne fialová zelenina je plná zdraviu prospešných látok, chutí fantasticky a hodí sa aj do diéty.
Letna polievka
Tip na nedeľný obed: Plnené baklažány na orientálny spôsob
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Vždy bude pozostávať z polievky, hlavného jedla a dezertu. 
Baklažán
Baklažán
Máte radi baklažán? Dopestovať si a chutne ho pripraviť nie je žiadna veda :)