Pridať recept

Venčekové pusinky

ingrediencie

4 ks
vaječný bielok
240 g
kryštálový cukor
1 štipka
soľ
1 kvapka
ružové potravinárske farbivo
podľa chuti
jedlé ozdoby

postup

1.
Bielka so štipkou soli vyšľaháme dotuha a potom za stáleho šľahania po lyžici primiešavame cukor. Nakoniec vmiešame potravinárske farbivo.
 
2.
Plech vystelieme papierom na pečenie. Na zdobiaci sáčok nasadíme hviezdicovú špičku, naplníme ho snehom a na papier na pečenie striekame venčeky a zdobíme ich ozdobami (môžu to byť iba pusinky alebo srdiečka). Vložíme ich do rúry vyhriatej na 100°C a sušíme cca 70 minút.
3.
Po upečení necháme pusinky ešte hodinu v pootvorenej rúre.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
moje3lasky
19.12.2017 07:05 | |
+0 -0
Podarili sa hned na prvyvkrat dakujem za recept