Pudingová bublanina
15
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
ml
mlieko
100
g
hladká múka
140
g
cukor
5
ks
vajce
1
balíček
vanilkový cukor
4
PL
olej
1
balíček
prášok do pečiva
1
balíček
čokoládový puding môže byť aj vanilkový, alebo jahodový
postup
Jednoduchý a hlavne chutný, rýchli koláčik pre tých ktorý namiesto ovocia si doprajú sladký puding...
1.
Ako prvé si uvaríme puding podľa návodu a necháme vychladnúť. Potom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajce, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s kypriacim práškom.
2.
Cesto nalejeme na vymazaný a múkou posypaný plech. Vychladený puding pomocou polievkovej lyžice nanesieme na piškótu. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme na 180 stupňov asi 30 min. Upečený koláč posypeme práškovým cukrom, nastriekame šľahačku a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.