Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Makovo-citrónové lievance s ríbezľovým džemom

vacica
vacica
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
špaldová hladká múka
600 ml
ryžové mlieko
6 PL
mak
1 ks
citrón
2 PL
kokosový olej
2 PL
med
1 ks
vajce
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
sóda bikarbóna

postup

1.
Mlieko vymiešame s jedným vajíčkom, 2 PL medu a 2 PL roztopeného kokosového oleja.
2.
V druhej miske premiešame múku, mak, kypriaci prášok, sódu a nastrúhanú kôru z jedného citróna.
4.
Z takto pripraveného cestíčka robíme lievance na kokosovom oleji.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...