Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Makovo-citrónové lievance s ríbezľovým džemom

vacica
vacica
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
špaldová hladká múka
600 ml
ryžové mlieko
6 PL
mak
1 ks
citrón
2 PL
kokosový olej
2 PL
med
1 ks
vajce
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
sóda bikarbóna

postup

1.
Mlieko vymiešame s jedným vajíčkom, 2 PL medu a 2 PL roztopeného kokosového oleja.
2.
V druhej miske premiešame múku, mak, kypriaci prášok, sódu a nastrúhanú kôru z jedného citróna.
4.
Z takto pripraveného cestíčka robíme lievance na kokosovom oleji.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...