Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Makovo-citrónové lievance s ríbezľovým džemom

vacica
vacica
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
špaldová hladká múka
600 ml
ryžové mlieko
6 PL
mak
1 ks
citrón
2 PL
kokosový olej
2 PL
med
1 ks
vajce
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
sóda bikarbóna

postup

1.
Mlieko vymiešame s jedným vajíčkom, 2 PL medu a 2 PL roztopeného kokosového oleja.
2.
V druhej miske premiešame múku, mak, kypriaci prášok, sódu a nastrúhanú kôru z jedného citróna.
4.
Z takto pripraveného cestíčka robíme lievance na kokosovom oleji.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...