Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Rybacia pomazánka s tofu syrom a bazalkou

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
1 konzerva
údená makrela
6 lístky
bazalka
50 ml
studená voda
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Do vyššej misky dáme na kocky nakrájaný tofu syr, pridáme údenú makrelu z konzervy (šťavu vylejeme) a trocha vody.
2.
Ručným mixérom všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Podľa potreba pridáme vodu. Pomazánku okoreníme a nakoniec pridáme nadrobno nasekanú čerstvú bazalku.
3.
Pomazánku dáme aspoň na hodinu vychladiť a podávame ju s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...