Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený koláč s čerešňovou tofu plnkou

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
sušené datle
50 g
mleté ľanové semienko
1 PL
kokosový olej

Plnka

2 hrste
čerešne
200 g
biele tofu
2 PL
med
2 ks
plátková želatína
5 PL
voda

postup

1.
Sušené ďatle, mleté ľanové semienko a kokosový olej spolu rozmixujeme.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno.
5.
2 plátky želatiny necháme napučať v 5 PL vody asi 10 minút. Potom ju privedieme k varu a hneď vypneme. Želatínu prilejeme k plnke a rozmiešame.
6.
Plnku vylejeme na cesto a koláč dáme schladiť na noc do chladničky.
7.
Ráno podávame ako výdatné sladké raňajky. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...