Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený koláč s čerešňovou tofu plnkou

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
sušené datle
50 g
mleté ľanové semienko
1 PL
kokosový olej

Plnka

2 hrste
čerešne
200 g
biele tofu
2 PL
med
2 ks
plátková želatína
5 PL
voda

postup

1.
Sušené ďatle, mleté ľanové semienko a kokosový olej spolu rozmixujeme.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno.
5.
2 plátky želatiny necháme napučať v 5 PL vody asi 10 minút. Potom ju privedieme k varu a hneď vypneme. Želatínu prilejeme k plnke a rozmiešame.
6.
Plnku vylejeme na cesto a koláč dáme schladiť na noc do chladničky.
7.
Ráno podávame ako výdatné sladké raňajky. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...