Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený tofu nákyp s banánom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
2 ks
banán
2 PL
med
200 ml
kyslá smotana bez laktózy
2 ks
plátok želatíny
4 PL
voda

postup

1.
Do misky si dáme nakrájaný tofu syr, 1 banán, med a kyslú smotanu.
3.
Plátky želatiny namočíme do 4 PL vody a necháme 10 min. napučať. Potom ich privedieme k varu a hneď vypneme. Želatinu prilejeme ku krému a poriadne premiešame.
4.
Na dno dvoch malých misiek dáme plátky banánu (môžeme i obložiť steny misky) a vylejeme na nich krém. Necháme stuhnúť v chladničke cez noc. Ráno jemne povolíme nožom okraje misky a krém vyklopíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...