Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Nepečený tofu nákyp s banánom

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
2 ks
banán
2 PL
med
200 ml
kyslá smotana bez laktózy
2 ks
plátok želatíny
4 PL
voda

postup

1.
Do misky si dáme nakrájaný tofu syr, 1 banán, med a kyslú smotanu.
3.
Plátky želatiny namočíme do 4 PL vody a necháme 10 min. napučať. Potom ich privedieme k varu a hneď vypneme. Želatinu prilejeme ku krému a poriadne premiešame.
4.
Na dno dvoch malých misiek dáme plátky banánu (môžeme i obložiť steny misky) a vylejeme na nich krém. Necháme stuhnúť v chladničke cez noc. Ráno jemne povolíme nožom okraje misky a krém vyklopíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Klasický syrový burger
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie na záhrade, v parku, či v lese na vyhradenom mieste má vždy svoje čaro. Či už grilujete mäso alebo zeleninu...
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...