Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený makový koláč bez lepku a laktózy

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

100 g
mak
1 ks
banán
200 g
biele tofu
3 PL
mleté ľanové semienko

Plnka

250 ml
šľahačková smotana bez laktózy
1 ks
banán
2 PL
med
celý mak na ozdobu

postup

1.
Mak si pomelieme a šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha.
2.
K pomletému maku pridáme najemno nastrúhaný tofu syr, ľanové semienko mleté a popučený banán.
4.
Okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme jemne kokosovým olejom (i steny) a natlačíme na dno cesto.
5.
Banán rozmixujeme s medom a prilejeme zmes k vyšľahanej smotane.
6.
Krém natrieme na cesto, posypeme celým makom a necháme v chladničke stuhnúť cez noc. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...