Pridať recept

Bagetový špíz

1
porcia
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

podľa chuti
cibuľa
2 ks
bageta
trochu
olej
podľa chuti
gouda
podľa chuti
horčica alebo kečup
1 ks
špajdla
podľa chuti
eidam
podľa chuti
hermelín

postup

Cibuľu, syr a bagetu nakrájame na plátky. Každý plátok natrieme horčicou alebo kečupom, položíme naň plátok syru a cibule. Od konca začneme bagetu napichovať na špajdlu. Poskladanú bagetu posypeme nastrúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cibuľová omáčka
Základ kuchyne - žltá cibuľa!
Jedine ona Vás dokáže bezdôvodne rozplakať! Reč je o úplne obyčajnej cibuli, tá je doslova malou...
Cibuľačka
Dokonalý zážitok z polievky: Pripravte si poctivú cibuľačku
Dobrá cibuľová polievka prináša chutnú fúziu slanej chuti mäsového vývaru a sladkosti karamelizovanej cibule...
Chunks of cheddar cheese on plate
Čedar syr
Cheddar je malá obec v juhovýchodnom Anglicku. Práve odtiaľ pôvodne pochádza jeden z najobľúbenejší syrov...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.
Odteraz budete cibuľu krájať vždy takto. Zaručene bez sĺz!
Odteraz budete cibuľu krájať vždy takto. Zaručene bez sĺz!
Dostala som skvelý tip, ako nakrájať cibuľu bez plaču.
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...