Pridať recept

Pstruh s chrenovou krustou

2
porcie
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
pstruh
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/2 ks
citrón
2 PL
strúhaný chren
2 PL
maslo

postup

1.
Pstruhy očistíme, umyjeme a osušíme. Pokvapkáme ich citrónovou šťavou, dochutíme soľou a mletým čiernym korením, aj zvnútra. Necháme ich chvíľu odležať.
 
2.
Potom ich uložíme do vymastenej misy, potrieme strúhaným chrenom, na vrch uložíme kúsky masla a vložíme do rúry. Pri teplote 180°C pečieme cca 35 minút. Podávame s pučenými zemiakmi s jarnou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať