Pstruh s chrenovou krustou
2
porcie
65
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
pstruh
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/2
ks
citrón
2
PL
strúhaný chren
2
PL
maslo
postup
1.
Pstruhy očistíme, umyjeme a osušíme. Pokvapkáme ich citrónovou šťavou, dochutíme soľou a mletým čiernym korením, aj zvnútra. Necháme ich chvíľu odležať.
2.
Potom ich uložíme do vymastenej misy, potrieme strúhaným chrenom, na vrch uložíme kúsky masla a vložíme do rúry. Pri teplote 180°C pečieme cca 35 minút. Podávame s pučenými zemiakmi s jarnou cibuľkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.