Kuracie prsia s citrónom a tymianom
4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie prsia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1
stonka
tymian
1
strúčik
cesnaku
1
PL
cesnakový olej
1
ks
citrón
postup
1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kusy. Jemne ich naklepeme a dochutíme soľou.
2.
V miske zmiešame prelisovaný cesnak, cesnakový olej a citrónovú šťavu. Do tejto marinády na 45 minút namočíme kuracie prsia.
3.
Potom mäso posypeme čerstvým alebo sušeným tymianom a opečieme ho buď na grile alebo panvici.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.