Pridať recept

Kuracie prsia s citrónom a tymianom

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 stonka
tymian
1 strúčik
cesnaku
1 PL
cesnakový olej
1 ks
citrón

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kusy. Jemne ich naklepeme a dochutíme soľou.
 
2.
V miske zmiešame prelisovaný cesnak, cesnakový olej a citrónovú šťavu. Do tejto marinády na 45 minút namočíme kuracie prsia.
3.
Potom mäso posypeme čerstvým alebo sušeným tymianom a opečieme ho buď na grile alebo panvici.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
kuracia roláda
7x dokonalé kuracie závitky na nedeľný obed
Kuracie mäsko s rafinovanými plnkami. Je čas na nedeľný obed!
Zapekané kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Tradičná pochúťka: Zapekané kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Chutné kuracie prsia zapekané s mozzarellou a paradajkami.
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?