Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Avokádovo-cesnaková pomazánka s tofu

hanus_prg
hanus_prg
3
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
avokádo
200 g
biele tofu
2 strúčiky
cesnak
1 PL
plnotučná horčica
1 PL
slnečnicové semienko
1/2 KL
soľ
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 KL
citrónová šťava

postup

1.
Dužinu avokáda vydlabeme lyžicou a dáme do hlbšej misky. Pridáme k nemu horčicu, na kocky nakrájaný tofu syr, pretlačený cesnak a ostatné korenie.
2.
Ponorným mixérom všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Na konci primiešame k pomazánke slnečnicové semienka.
3.
Dáme do chladničky vychladiť aspoň na hodinu a podávame s pečivom alebo ako dip.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...