Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
uvarená tekvica Hokkaido
100 ml
sójová smotana
2 ks
vanilkový cukor
50 g
sušené datle
50 g
sušené brusnice

postup

2.
Uvarenú a vychladenú tekvicu Hokkaido rozmixujeme na kašu. Dáme ju do hlbšej misky a prilejeme k nej smotanu. Nemusí byť vychladená (sójová smotana sa totiž nemusí skladovať v chladničke).
3.
Potom ku zmesi prisypeme vanilkové cukry a namočené sušené ovocie (bez vody). Všetko spolu premiešame a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby krém trochu zatuhol. Podávame na raňajky ako kašu, na desiatu alebo ako sladký dezert. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...