Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicový sladký krém so sójovou smotanou

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
uvarená tekvica Hokkaido
100 ml
sójová smotana
2 ks
vanilkový cukor
50 g
sušené datle
50 g
sušené brusnice

postup

2.
Uvarenú a vychladenú tekvicu Hokkaido rozmixujeme na kašu. Dáme ju do hlbšej misky a prilejeme k nej smotanu. Nemusí byť vychladená (sójová smotana sa totiž nemusí skladovať v chladničke).
3.
Potom ku zmesi prisypeme vanilkové cukry a namočené sušené ovocie (bez vody). Všetko spolu premiešame a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby krém trochu zatuhol. Podávame na raňajky ako kašu, na desiatu alebo ako sladký dezert. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...