Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Burizónové guľky

Dia102
Dia102
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
kryštálový cukor
80 g
Hera
1 konzerva
Salko
210 g
biele burizóny

postup

1.
Vo veľkom hrnci upálime za stáleho miešania kryštálový cukor na karamel. Za stáleho miešania pridávame po troške Salko a Heru.
2.
Na koniec pridáme burizony a dobre premiešame.
3.
Keď burizónová hmota trošku vychladne, tvarujeme z nej guličky, ktoré ukladáme do vopred pripravených papierových košíčkov.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Som_Marek
28.1.2013 21:33 | |
+8 -8
Mamina to robieva je to drina uplácat ich, ale su svetové..:)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...