Pridať recept

Mozzarella s hruškami, gorgonzolou a vlašskými orechmi

Mozzarella s hruškami, gorgonzolou a vlašskými orechmi
Zdroj: Galbani

ingrediencie

2 ks
hruška
80 g
gorgonzola
40 g
vlašské orechy
4 ks
mozzarella Galbani
2 PL
olivový olej
1 KL
drvené čierne korenie
4 vetvičky
estragón
1 PL
med

postup

Zaujímavá chuťovka z grilu s využitím sezónneho ovocia - hrušky.
1.
V mlynčeku najemno nasekáme orechy a zmiešame ich s gorgonzolou a medom.
 
2.
Hrušky nakrájame na tenké plátky. Polovicu z ich rozprestrieme na kúsky alobalu a štvorcom papiera na pečenie, pokvapkáme olejom, pridáme odkvapkanú celú mozzarellu, potrieme syrovo-orechovú pastou, zakryjeme zvyšnými plátkami hrušiek, pokvapkáme olejom, posypeme korením, pokrájaným estragónom a zakryjeme druhým štvorcom papiera na pečenie.
3.
Zabalíme do alobalu a grilujeme 5 minút z každej strany.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Krémové polievky s nivou
Zahrejte sa: S dvoma jesennými, krémovými polievkami s nivou
Karfiol a tekvica v dvoch vynikajúcich, super jednoduchých polievkach ozvláštnených prídavkom syra s modrou plesňou.
Čerstvé syry
Čerstvé syry vždy jemné a svieže: Takto ich najlepšie využijete v jarnej kuchyni
Čerstvé syry majú krémovú mäkkú, hrudkovú alebo polotvrdú konzistenciu. Využívajú sa pri varení...
Chutná domáca mozzarella? Je to ľahšie, než by ste predpokladali!
Máte radi mozzarellu? Poradíme vám, ako si ju jednoducho pripraviť doma.