Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldové muffiny s červeným hroznom

hanus_prg
hanus_prg
20
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajce
120 g
cukor
100 ml
olej
200 ml
sójové mlieko
300 g
celozrnná špaldová múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
mletý muškátový oriešok
100 g
horká čokoláda
červené hrozno

postup

1.
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom. Potom k nim prilejeme mlieko a olej.
2.
Múku zmiešame s práškom do pečiva a muškátovým orieškom. Suchú zmes zmiešame s tekutou a začneme ju plniť do košíčkov.
3.
Do každého košíčka dáme 1 PL cesta, na neho dáme 4-5 bobule hrozna, polejeme trochou čokolády (alebo dáme celú kocku čokoládu) a prikryjeme druhou lyžicou cesta. Vrch ozdobíme hroznom.
4.
Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 35 minút. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...