Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pudingový pletenec

eruska25
eruska25
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
hladká múka špeciál
500 ml
mlieko
2 kocky
droždie
1 štipka
soľ
5 PL
olej
3 ks
vaječné bielka
150 g
cukor

Plnka

500 ml
mlieko
2 balíčky
cokoladovy puding DROetker
200 g
cukor
2 PL
kakao
250 g
palmarín

Na potretie

3 ks
žltka
2 PL
olej

postup

Veľmi chutný čokoládový kysnutý závin. U nás najobľúbenejší.
1.
Podľa rozpisu urobíme 4 pletence. Ja som robila polovičnú dávku.
2.
Múku preosejeme, pridáme kvások, sneh z bielkov a všetko podľa rozpisu. Vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť.
3.
Počas kysnutia si uvaríme puding a ešte do horúceho zamiešame palmarín.
4.
Cesto rozdelíme na 4 kúsky. Vyvaľkáme, natrieme pudingom, zrolujeme a dva navzájom zatočíme.
6.
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 25 minút. Ešte teplé potrieme olejom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...
pitný režim
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Leto je v plnom prúde, a preto nezabúdajte počas rôznych aktivít na dostatočnú hydratáciu. Mohlo by sa zdať, že okolo...
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu...