Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pudingový pletenec

eruska25
eruska25
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
hladká múka špeciál
500 ml
mlieko
2 kocky
droždie
1 štipka
soľ
5 PL
olej
3 ks
vaječné bielka
150 g
cukor

Plnka

500 ml
mlieko
2 balíčky
cokoladovy puding DROetker
200 g
cukor
2 PL
kakao
250 g
palmarín

Na potretie

3 ks
žltka
2 PL
olej

postup

Veľmi chutný čokoládový kysnutý závin. U nás najobľúbenejší.
1.
Podľa rozpisu urobíme 4 pletence. Ja som robila polovičnú dávku.
2.
Múku preosejeme, pridáme kvások, sneh z bielkov a všetko podľa rozpisu. Vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť.
3.
Počas kysnutia si uvaríme puding a ešte do horúceho zamiešame palmarín.
4.
Cesto rozdelíme na 4 kúsky. Vyvaľkáme, natrieme pudingom, zrolujeme a dva navzájom zatočíme.
6.
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 25 minút. Ešte teplé potrieme olejom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...