Pridať recept

Mäsové fašírky

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
mleté hydinové mäso
150 g
mleté bravčové mäso
50 g
uvarená mletá sója
2 ks
vajce
trochu
strúhanka
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/2 KL
majorán, oregáno
trochu
hladká múka
1 ks
vajce

postup

1.
Do misy dáme obe mleté mäsá, mletú sóju, vajíčko, prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, korenie, majorán, oregano a podľa potreby strúhanku.
 
2.
Z tejto mäsovej hmoty formujeme fašírky, ktoré obalíme v hladkej múke, rozšľahanom vajíčku a nakoniec v strúhanke. Vyprážame ich v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať