Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu praženica s paradajkami

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
200 g
biele tofu
250 g
paradajky
1 PL
plnotučná horčica
soľ
čierne mleté korenie

postup

1.
Cibuľu nakrájame na pásiky a na troche oleja ju osmažíme dohneda. Potom k nej pridáme rozkrojené paradajky a necháme podusiť.
2.
Tofu nastrúhame nahrubo a zmiešame s vajciami. Okoreníme a vylejeme k paradajkám na panvicu.
3.
Zmiernime plameň a miešame, pokým vajcia neztuhnú a neurobí sa nám klasická praženica. Podávame s chlebom alebo pečivom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...