Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Gratinované zemiaky

Galbani
Galbani
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
zemiaky
50 g
strúhanka
3 balíčky
mozzarella Galbani
100 g
dusená šunka
1 podľa chuti
olivový olej
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
1 podľa chuti
sušené bylinky

postup

1.
Zemiaky uvarte v šupke a nechajte ich vychladnúť.
2.
Olúpte ich a nakrájajte na rovnomerné plátky. Do zapekacej misky klaďte striedavo vrstvu zemiakov, vrstvu na plátky nakrájanej mozzarelly a nasekanej šunky. Priebežne zemiaky osoľte, prípadne inak okoreňte podľa chuti.
3.
Zakončite vrstvou zemiakov.
4.
Posypte strúhankou a 30 minút zapekajte v rúre pri 180 ° C.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...