Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Gratinované zemiaky

Galbani
Galbani
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
zemiaky
50 g
strúhanka
3 balíčky
mozzarella Galbani
100 g
dusená šunka
1 podľa chuti
olivový olej
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
1 podľa chuti
sušené bylinky

postup

1.
Zemiaky uvarte v šupke a nechajte ich vychladnúť.
2.
Olúpte ich a nakrájajte na rovnomerné plátky. Do zapekacej misky klaďte striedavo vrstvu zemiakov, vrstvu na plátky nakrájanej mozzarelly a nasekanej šunky. Priebežne zemiaky osoľte, prípadne inak okoreňte podľa chuti.
3.
Zakončite vrstvou zemiakov.
4.
Posypte strúhankou a 30 minút zapekajte v rúre pri 180 ° C.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...