Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová polievka a´la minestrone

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
6
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

700 g
rajčiny
200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
420 g
sterilizovaná biela fazuľa
1 KL
cukor
2 ks
mrkva
200 g
zeler
2 strúčiky
cesnak
300 g
biela kapusta
1 liter
zeleninový vývar
1 ks
zemiak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
nastrúhaný parmezán

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme rajčiny nakrájané na malé kocky.
2.
Pridáme 1 KL cukru, 1 KlLmletého čierneho korenia 1,5 Kl soli a dusíme na miernom ohni 30 minút.
3.
Potom rajčinovú zmes prepasírujeme aby nám zostala iba čistá omáčka.
4.
V hrnci orestujeme na oleji cca 5 minút nakrájaný zeler, kapustu, zemiak a mrkvu.
6.
Pridáme prelisovaný cesnak a dusíme všetko pokým zeleninka zmäkne.
7.
Na oleji v ďalšom hrnci orestujeme nakrájané šampiňóny (asi 5 minút).
12.
Podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...