Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová polievka a´la minestrone

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
6
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

700 g
rajčiny
200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
420 g
sterilizovaná biela fazuľa
1 KL
cukor
2 ks
mrkva
200 g
zeler
2 strúčiky
cesnak
300 g
biela kapusta
1 liter
zeleninový vývar
1 ks
zemiak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
nastrúhaný parmezán

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme rajčiny nakrájané na malé kocky.
2.
Pridáme 1 KL cukru, 1 KlLmletého čierneho korenia 1,5 Kl soli a dusíme na miernom ohni 30 minút.
3.
Potom rajčinovú zmes prepasírujeme aby nám zostala iba čistá omáčka.
4.
V hrnci orestujeme na oleji cca 5 minút nakrájaný zeler, kapustu, zemiak a mrkvu.
6.
Pridáme prelisovaný cesnak a dusíme všetko pokým zeleninka zmäkne.
7.
Na oleji v ďalšom hrnci orestujeme nakrájané šampiňóny (asi 5 minút).
12.
Podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...