Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová polievka a´la minestrone

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
6
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

700 g
rajčiny
200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
420 g
sterilizovaná biela fazuľa
1 KL
cukor
2 ks
mrkva
200 g
zeler
2 strúčiky
cesnak
300 g
biela kapusta
1 liter
zeleninový vývar
1 ks
zemiak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
nastrúhaný parmezán

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme rajčiny nakrájané na malé kocky.
2.
Pridáme 1 KL cukru, 1 KlLmletého čierneho korenia 1,5 Kl soli a dusíme na miernom ohni 30 minút.
3.
Potom rajčinovú zmes prepasírujeme aby nám zostala iba čistá omáčka.
4.
V hrnci orestujeme na oleji cca 5 minút nakrájaný zeler, kapustu, zemiak a mrkvu.
6.
Pridáme prelisovaný cesnak a dusíme všetko pokým zeleninka zmäkne.
7.
Na oleji v ďalšom hrnci orestujeme nakrájané šampiňóny (asi 5 minút).
12.
Podávame s nasekanou petržlenovou vňaťou a nastrúhaným parmezánom. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...