Zeleninový guláš s kuracími kúskami
4
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
trochu
olej
300
g
kuracie mäso
1
PL
mletá červená paprika
1
PL
gulášové korenie
1
liter
mäsový vývar
3
ks
paprika
5
ks
paradajka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Nadrobno nakrájanú cibuľu opečieme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme kuracie prsia nakrájané na pásiky a na kocky nakrájané papriky. Zmes dochutíme soľou, mletou červenou paprikou, gulášovým a čiernym korením. Všetko spolu opečieme.
2.
Zeleninu zalejeme horúcim vývarom a privedieme k varu. Asi po 15 minútach pridáme paradajky nakrájané na malé kocky a varíme ďalej do mäkka. Hotový guláš dochutíme soľou a korením ešte úplne na konci.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.