Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločková kaša s čerešňami a čokoládou

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

50 g
ovsené vločky
1/2 KL
škorica
4 dl
voda
1 hrsť
čerešne
1 KL
kokosový olej
1 KL
med
10 g
horká čokoláda

postup

1.
Ovsené vločky namočíme na noc do 2 dl vody. Ráno namočené vločky vložíme do malého hrnca, dolejeme 2 dl vody a privedieme k varu.
2.
Pridáme škoricu, med, kokosový olej a vykôstkované čerešne. Varíme na miernom plameni, pokým nebudú vločky mäkké a kaša hustá.
3.
Hotovú kašu nalejeme do misky a posypeme nastrúhanou horkou čokoládou. Podávame ako teplú kašu alebo vychladený ovsený puding. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...