Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Vločková kaša s čerešňami a čokoládou

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

50 g
ovsené vločky
1/2 KL
škorica
4 dl
voda
1 hrsť
čerešne
1 KL
kokosový olej
1 KL
med
10 g
horká čokoláda

postup

1.
Ovsené vločky namočíme na noc do 2 dl vody. Ráno namočené vločky vložíme do malého hrnca, dolejeme 2 dl vody a privedieme k varu.
2.
Pridáme škoricu, med, kokosový olej a vykôstkované čerešne. Varíme na miernom plameni, pokým nebudú vločky mäkké a kaša hustá.
3.
Hotovú kašu nalejeme do misky a posypeme nastrúhanou horkou čokoládou. Podávame ako teplú kašu alebo vychladený ovsený puding. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...