Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločková kaša s čerešňami a čokoládou

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

50 g
ovsené vločky
1/2 KL
škorica
4 dl
voda
1 hrsť
čerešne
1 KL
kokosový olej
1 KL
med
10 g
horká čokoláda

postup

1.
Ovsené vločky namočíme na noc do 2 dl vody. Ráno namočené vločky vložíme do malého hrnca, dolejeme 2 dl vody a privedieme k varu.
2.
Pridáme škoricu, med, kokosový olej a vykôstkované čerešne. Varíme na miernom plameni, pokým nebudú vločky mäkké a kaša hustá.
3.
Hotovú kašu nalejeme do misky a posypeme nastrúhanou horkou čokoládou. Podávame ako teplú kašu alebo vychladený ovsený puding. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...