Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Zapečená čokoládovo-ovsená kaša so snehom

hanus_prg
hanus_prg
1
porcia
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

40 g
ovsené vločky
20 g
horká čokoláda
100 ml
voda
1 ks
banán
1 ks
vaječný bielok

postup

1.
Ovsené vločky namočíme aspoň na hodinu do 100 ml vody.
2.
Po namočení k nej pridáme roztopenú horkú čokoládu a popučený banán.
3.
Malú zapekaciu misku vymažeme kokosovým olejom a kašu do nej vylejeme. Vložíme do rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov 10 minút.
4.
Z vaječného bielka si medzitým vyšľaháme tuhý sneh. Po 10-tich minútach sneh navrstvíme na predpečenú kašu a dopečieme pri teplote 180 stupňov 7 minút.
5.
Podávame ako teplé raňajky, alebo necháme kašu vychladiť na pár hodín a máme výdatný popoludňajší dezert. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Klasický syrový burger
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie na záhrade, v parku, či v lese na vyhradenom mieste má vždy svoje čaro. Či už grilujete mäso alebo zeleninu...
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...