Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Nepečený koláč s jablkovým tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1 šálka
mleté vlašské orechy
1/4 šálok
sušené brusnice
1 PL
jahodový džem

Plnka

1 šálka
strúhané jablko
200 g
biele tofu
1 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1 KL
mletá škorica

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Brusnice a orechy si na hodinu namočíme do vlažnej vody.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno formy.
4.
Jablká, tofu, citrónovú šťavu, škoricu a med rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Plnku natrieme na cesto a vrch polejeme roztopenou čokoládou zmiešanou s kokosovým olejom.
6.
Koláč necháme stuhnúť do druhého dňa v chladničke. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...