Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený koláč s jablkovým tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1 šálka
mleté vlašské orechy
1/4 šálok
sušené brusnice
1 PL
jahodový džem

Plnka

1 šálka
strúhané jablko
200 g
biele tofu
1 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1 KL
mletá škorica

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Brusnice a orechy si na hodinu namočíme do vlažnej vody.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno formy.
4.
Jablká, tofu, citrónovú šťavu, škoricu a med rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Plnku natrieme na cesto a vrch polejeme roztopenou čokoládou zmiešanou s kokosovým olejom.
6.
Koláč necháme stuhnúť do druhého dňa v chladničke. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...