Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený koláč s jablkovým tofu krémom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1 šálka
mleté vlašské orechy
1/4 šálok
sušené brusnice
1 PL
jahodový džem

Plnka

1 šálka
strúhané jablko
200 g
biele tofu
1 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1 KL
mletá škorica

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 KL
kokosový olej

postup

1.
Brusnice a orechy si na hodinu namočíme do vlažnej vody.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno formy.
4.
Jablká, tofu, citrónovú šťavu, škoricu a med rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Plnku natrieme na cesto a vrch polejeme roztopenou čokoládou zmiešanou s kokosovým olejom.
6.
Koláč necháme stuhnúť do druhého dňa v chladničke. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu...
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...