Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Plnené karé

10
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové karé bez kosti
6
oravská slanina
3 ks
cibuľa
10 strúčikov
cesnak
podľa chuti
soľ a steak korenie

postup

7.
Osolíme, okoreníme steak korením alebo korením na bravčové pečené.
8.
Opečieme aby sa nám mäsko zatiahlo a zostala šťava v ňom.
9.
Preložíme do pekáča, pridáme cibuľu a strúčiky cesnaku, podlejeme vodou, zakrijeme a dusíme.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Natalia_786
25.7.2014 18:23 | |
+0 -0
Áno máte pravdu, krkovička by bola lepšia
cita112
25.7.2014 09:47 | |
+1 -0
Zaujimavý receptík , niečo na spôsob živánskej :3 Ale tiež si myslím že by bola vhodnejšia krkovička pekne prerastená alebo pliecko ... karé samé o sebe je dosť suché ..ale 100ludí 100chutí :)
radkas
29.12.2013 10:35 | |
+9 -0
prave sa to pecie mäso som pouzila pliecko vonia to zatial dobre :O
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Sladký sendvič z lásky
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Upečte z lásky niečo dobrého. Veď láska ide cez žalúdok.
Fotorecept: Mexický guláš
Top recepty za mesiac január
Top recepty za mesiac január
Každý mesiac pribúdajú do našej databázy receptov, krásne a hlavné chutné recepty. Vybrali sme podľa nás najkrajšie...
lahodne s ellou PR
Známa britská blogerka a jej zdravé recepty
Známa britská blogerka a jej zdravé recepty
Nová kniha Lahodne s Ellou každý deň vôbec nie je o diéte, ale o radosti zo zdravého jedla, ktoré zlepší váš vzhľad...