Grilované cesnakové rebierka
5
porcií
210
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
bravčové rebierka
3
PL
soľ
4
PL
olej
1
PL
drvená rasca
1
PL
oregano
6
strúčikov
cesnaku
1
PL
mleté čierne korenie
1/2
KL
mleté nové korenie
postup
1.
V miske zmiešame soľ, olej, rascu, oregano, prelisovaný cesnak, nové a čierne korenie. Touto marinádou potrieme rebierka a uložíme ich aspoň na 2 hodiny do chladničky. Najlepšie však bude, keď ich tam necháte celú noc.
2.
Rebierka grilujeme na rozpálenom grile cca 30 minút. Podávame ich s barbecue omáčkou a čerstvým pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.