Pridať recept

FOTORECEPT: Aspiková torta

ingrediencie

2 balíčky
želatína v prášku
6 ks
vajce
1 téglik
smotanová nátierka s chrenom
1 pohár
nakladaná zelenina
1 konzerva
hrášok
150 g
syr Eidam
6 ks
sterilizovaná uhorka
rôzne druhy salámy

postup

Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
 
1.
Želatinu si pripravíme podľa návodu.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
 
2.
Šunku si natrieme nátierkou a zrolujeme.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
3.
Nakrájame olivy, uhorky syr.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
4.
Nakrájame vajíčka a scedíme nakladanú zeleninu.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
5.
Na dno formy nalejeme želatinu cca 1,5 - 2 cm a necháme stuhnúť.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
6.
Uložíme prvú vrstvu a zalejeme želatínou.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
7.
Druhú vrstvu a zalejeme.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
8.
Ttretiu vrstvu a zalejeme.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
9.
Ďalšiu vrstvu a zalejeme.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
10.
Pokračujeme
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
11.
Poslednú vrstvu zaliať a necháme stuhnúť v chladničke.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
12.
Keď stuhne tak ju na chvíľu ponoríme do horúcej vody a vyklopíme.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
13.
Túto som robila opačne, ozdobná vrstva išla až na koniec aby som nemusela vyklápať.
Fotorecept: Aspiková torta
Fotorecept: Aspiková torta
Zdroj: Natalia_786
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
23.2.2013 17:09 | |
+1 -0
8:|
Anonymný nick
7.1.2013 20:04 | |
+5 -0
(y) (y) (y)
Podobné články
Raw meat sausage ready to be boiled in a red pot
Ako počas Veľkej Noci nepribrať? Tu je niekoľko rád od odborníka na výživu
Blížiace sa veľkonočné sviatky sú pre mnohých ľudí výzvou, obzvlášť pre tých na redukčnej diéte. Okolo...
Krémový špenát: Univerzálna, delikátna príloha
Zelený štvrtok: Recepty od raňajok až po večeru s pochúťkami zo špenátu, medvedieho cesnaku či mladej žihľavy
Zelený štvrtok so sebou prináša nádherné a najmä veľmi chutné recepty. Inšpirujte sa a vyberte si z našej...
Najkrajšie želé v tvare vajíčka. Stačí polhodina, úspech zaručený!
Najkrajšie veľkonočné želé v tvare vajíčka. Stačí polhodina, úspech zaručený!
Hľadáte inšpiráciu na originálne a zároveň jednoduché jedlo na prípravu na Veľkú noc? Máme pre vás niečo...
Sviatočné jedlo sa riadi určitými pravidlami. To by nemalo byť v koši
Sviatočné jedlo sa riadi určitými pravidlami. Toto by nemalo byť v koši
Veľkonočný košík je tradícia, ktorá siaha až do 12. storočia. V súčasnosti tento zvyk stále radi pestujeme,...
Dva dni alebo týždeň? Ako dlho môžete skladovať veľkonočné dobroty?
Dva dni alebo týždeň? Ako dlho môžete skladovať veľkonočné dobroty?
Na Veľkú Noc sa na stoloch objavuje veľa rôznych pochúťok vo veľkom množstve. Nie všetko sa dá zjesť naraz...
Môžete po sviatkoch zamraziť vajíčka? Vysvetlíme si to raz a navždy
Môžete po sviatkoch zamraziť vajíčka? Vysvetlíme si to raz a navždy
Veľká noc sa skončila, ale nám zostali pekné spomienky a pravdepodobne aj veľa jedla. Je škoda ho vyhodiť...