Pridať recept

Nepečený srnčí chrbát, FOTORECEPT

ingrediencie

1 balíček
bb puding
1 ks
vajce
200 g
práškový cukor
1 PL
kakao
1 kocka
margarín / maslo
1 KL
rumová aróma
1/4 balíček
piškóty
50 g
orechy

postup

Nepečaná klasika (nielen) na Vianoce...

1.

Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín alebo heru

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Zdroj: kajusiQQ
 
2.

Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masy potom pridáme puding a necháme na jemnom plameni. Pridáme ostatne ingrediencie (pokial vam veľmi zhustne možete priliať trošičku mliečka ale nemusíte)

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Zdroj: kajusiQQ
3.

Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nadoby.

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Zdroj: kajusiQQ
4.

Potom nanesieme jeden pásik piškot.

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Zdroj: kajusiQQ
5.

Zalejeme a dáme dva pásiky piškot.

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Zdroj: kajusiQQ
6.

Zalejeme zvyšnou masou a necháme chladnuť minimálne pol hodinu v mrazaku alebo cez noc v chladničke.

Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Fotorecept: Nepečený srnčí chrbát
Zdroj: kajusiQQ
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
N.ada
2.1.2021 13:03 | |
+4 -2
....kakao môže byť viacej, aj 2,5 PL....
Anonymný nick
27.5.2013 09:23 | |
+26 -8
jaaj recept starych materi sme robievali ako deti ale dobry je