Nepečený srnčí chrbát, FOTORECEPT
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
bb puding
1
ks
vajce
200
g
práškový cukor
1
PL
kakao
1
kocka
margarín / maslo
1
KL
rumová aróma
1/4
balíček
piškóty
50
g
orechy
postup
Nepečaná klasika (nielen) na Vianoce...
1.
Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín alebo heru
2.
Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masy potom pridáme puding a necháme na jemnom plameni. Pridáme ostatne ingrediencie (pokial vam veľmi zhustne možete priliať trošičku mliečka ale nemusíte)
3.
Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nadoby.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
kajusiQQ
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.