Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Tekvicová pomazánka s cesnakom a olivami

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
tekvicové pyré
200 g
biele tofu
1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1/2 KL
soľ
1/2 KL
celé čierne korenie
10 ks
čierne olivy

postup

1.
Vo väčšej miske si dohladka vymiešame tekvicové pyré Hokkaido, tofu a všetky korenia (cesnak pridáme až na koniec).
2.
Väčšiu cbuľu nakrájame na malé kocky a osmažíme dohneda na oleji.
3.
Olivy nakrájame nadrobno a spolu s osmaženou cibuľou primiešame k pomazánke.
4.
Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a podľa chuti ešte dosolíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...