Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicová pomazánka s cesnakom a olivami

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
tekvicové pyré
200 g
biele tofu
1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1/2 KL
soľ
1/2 KL
celé čierne korenie
10 ks
čierne olivy

postup

1.
Vo väčšej miske si dohladka vymiešame tekvicové pyré Hokkaido, tofu a všetky korenia (cesnak pridáme až na koniec).
2.
Väčšiu cbuľu nakrájame na malé kocky a osmažíme dohneda na oleji.
3.
Olivy nakrájame nadrobno a spolu s osmaženou cibuľou primiešame k pomazánke.
4.
Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a podľa chuti ešte dosolíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...