Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicová pomazánka s cesnakom a olivami

hanus_prg
hanus_prg
5
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
tekvicové pyré
200 g
biele tofu
1 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1/2 KL
soľ
1/2 KL
celé čierne korenie
10 ks
čierne olivy

postup

1.
Vo väčšej miske si dohladka vymiešame tekvicové pyré Hokkaido, tofu a všetky korenia (cesnak pridáme až na koniec).
2.
Väčšiu cbuľu nakrájame na malé kocky a osmažíme dohneda na oleji.
3.
Olivy nakrájame nadrobno a spolu s osmaženou cibuľou primiešame k pomazánke.
4.
Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a podľa chuti ešte dosolíme. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...