Pridať recept

Papriky plnené syrom

ingrediencie

4 ks
farebná paprika
8 ks
trojuholníkový topený syr
1 ks
syr Feta
2 ks
vajce
trochu
strúhanka
1 PL
maslo

postup

1.
Papriky umyjeme, osušíme, zrežeme im vršky a vyrežme jadrovníky. V miske zmiešame topený syr, rozmrvenú Fetu a vajíčka. Zmes zahustíme strúhankou a naplníme ňou papriky.
 
2.
Papriky uložíme do vymastenej zapekacej misy a prikryjeme ich odrezanými vrškami. Na každú dáme kúsok masla a pečieme pri teplote 170°C cca 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Plnená paprika v tradičných i menej známych verziách
Paprika je fantastickým obalom pre rôznorodé plnky. Spoločne vytvárajú delikátne kombinácie, ktoré si...
Plnená paprika
Tento recept je rodinný poklad! PLNENÁ PAPRIKA podľa tradičného receptu mojej mamy, tá CHUŤ je božská (tradičné aj moderné recepty)
S chuťou a vôňou niektorých jedál sa nám automaticky spájajú konkrétne ročné obdobia. Keď napríklad...
Plnená paprika
Ako pripraviť najlepšiu plnenú papriku
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.