Pstruh s hubovým korením
4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
8
ks
filety zo pstruha
1
PL
sušené huby
2
ks
cibuľa
1
KL
grilovacie korenie
1
štipka
soľ
3
PL
sójová omáčka
trochu
olivový olej
1
PL
worčestrová omáčka
100
ml
biele víno
postup
1.
Filety zo pstruha umyjeme, osušíme papierovou utierkou, dochutíme soľou, grilovacím korením a pokvapkáme sójovou omáčkou. V mažiari si rozdrvíme sušené huby na korenie a okoreníme ním pstruhy.
2.
Pstruhy opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Dochutíme ich worčestrovou omáčkou, podlejeme bielym vínom a dusíme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a dusíme cca 5 minút. Podávame ich s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.