Pridať recept

Pstruh s hubovým korením

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
filety zo pstruha
1 PL
sušené huby
2 ks
cibuľa
1 KL
grilovacie korenie
1 štipka
soľ
3 PL
sójová omáčka
trochu
olivový olej
1 PL
worčestrová omáčka
100 ml
biele víno

postup

1.
Filety zo pstruha umyjeme, osušíme papierovou utierkou, dochutíme soľou, grilovacím korením a pokvapkáme sójovou omáčkou. V mažiari si rozdrvíme sušené huby na korenie a okoreníme ním pstruhy.
 
2.
Pstruhy opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Dochutíme ich worčestrovou omáčkou, podlejeme bielym vínom a dusíme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a dusíme cca 5 minút. Podávame ich s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať