Pstruhy s tymianom
2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
pstruh
1
štipka
soľ
1
KL
korenie na ryby
1
ks
citrón
1
KL
rasca
1
ks
cibuľa
2
vetvičky
tymian
trochu
maslo
postup
1.
Pstruhy umyjeme, osušíme, posypeme soľou, korením a pokvapkáme šťavou z polovice citróna. Uložíme ich do zapekacej misy. Obložíme kolieskami citrónu a cibule.
2.
Vložíme ich do rúry vyhriatej na 170°C a pečieme cca 30 minút. 10 minút pred koncom pečenia ich polejeme rozpusteným maslom a pridáme vetvičky tymianu. Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.