Pridať recept

Pstruhy s tymianom

2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
pstruh
1 štipka
soľ
1 KL
korenie na ryby
1 ks
citrón
1 KL
rasca
1 ks
cibuľa
2 vetvičky
tymian
trochu
maslo

postup

1.
Pstruhy umyjeme, osušíme, posypeme soľou, korením a pokvapkáme šťavou z polovice citróna. Uložíme ich do zapekacej misy. Obložíme kolieskami citrónu a cibule.
 
2.
Vložíme ich do rúry vyhriatej na 170°C a pečieme cca 30 minút. 10 minút pred koncom pečenia ich polejeme rozpusteným maslom a pridáme vetvičky tymianu. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať