Pridať recept

Medový koláč s tvarohovo-jahodovým krémom

Medový koláč s tvarohovo-jahodovým krémom
Zdroj: dreamstime
8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
medové pláty
750 g
jemný tvaroh
800 g
jahody
150 g
práškový cukor
1 PL
citrónová šťava
1 PL
citrónová kôra
10
želatína

postup

1.
Medové pláty kúpime buď v obchode, ak chceme mať rýchlo koláč upečený alebo si upečieme vlastné.
 
2.
Želatínu zalejeme troškou studenej vody a necháme ju napučať. Jahody umyjeme, očistíme a rozmixujeme na pyré. Primiešame tvaroh, cukor, citrónovú kôru a šťavu.
3.
Želatínu vyžmýkame a rozpustíme vo vodnom kúpeli. Vlejeme ju do tvarohového krému a navrstvíme ho na medový plát. Krém prikryjeme druhým plátom a na noc koláč vložíme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať