Pridať recept

Hubová omáčka

ingrediencie

1 hrnček
huby
1 PL
maslo
3 PL
biele víno
1 kocka
bujón
1 PL
estragón, petržlenová vňať

postup

1.
Na rozpálenom masle v panvici opečieme nadrobno nakrájané huby. Keď sú mäkké, prilejeme kvalitné biele víno, nasekanú vňať petržlenu a estragónu a kocku bujónu. Omáčku takto varíme ešte 4 minúty.
 
2.
Potom ju rozmixujeme a podávame na grilovačke k mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Staročeská hubová omáčka
Smotanová omáčka ako od babičky: Staročeská hubová omáčka s domácimi knedličkami
Na prípravu tejto aromatickej omáčky potrebujete len zopár surovín. O dokonalú chuť sa postarajú čerstvé huby.
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Sviečková na smotane
Sviečková na smotane, Vidiecke kura aj ostro-kyslá hubová. Toto sú najlepšie recepty na omáčky
Vyberáme pre vás najobľúbenejšie omáčky, ktoré sa v našej kuchyni objavujú najčastejšie a sú najobľúbenejšie.
Sviečková na smotane
Nedeľný obed: Najlepšie recepty na šťavnaté mäso s omáčkou, po ktorých sa bude celá rodina zalizovať
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné mäso, ktoré dokonale...