Pridať recept

Mrkvový guláš s pivom

6
porcií
170
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
slnečnicový olej
1 kg
hovädzie mäso
1 ks
cibuľa
10 ks
mrkva
2 PL
hladká múka
1/2 liter
tmavé pivo
1 kocka
hovädzí bujón
4 ks
zemiak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
3 ks
bobkový list
1 vetvička
čerstvý tymián

postup

1.
V hrnci na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a mrkvu. Pridáme na kocky nakrájané mäso, prisypeme múku a zmes zamiešame. Prilejeme pivo, vo vriacej vode rozrobený bujón a na miernom ohni guláš varíme.
 
2.
30 minút pred koncom varenia pridáme do guláša na kocky nakrájané zemiaky. Guláš dochutíme soľou, korením, bobkovým listom a tymianom. Varíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.