Pridať recept

Jahodová bublanina

8
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2,5 hrnčeky
polohrubá múka
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
1 hrnček
práškový cukor
1 balíček
vanilkový cukor
2 ks
vajce
1/2 hrnček
olej
1 hrnček
mlieko
500 g
čerstvé jahody

postup

1.
V miske zmiešame olej, celé vajíčka, práškový a vanilkový cukor. Pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva a nakoniec mlieko.
 
2.
Cesto dobre vymiešame, vylejeme ho do formy, ktorú sme si vymastili maslom a vysypali múkou. Na vrch uložíme jahody a pri teplote 180°C pečieme cca 25 minút do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hrnčeková bublanina s jahodami, VIDEORECEPT
Najlepšia hrnčeková BUBLANINA s jahodami: Tento nesmrteľný recept robím každý víkend a ešte sme sa ho neprejedli, fantastická!
Ešte stále hľadáte recept na perfektnú bublaninu s jahodami? My ho máme a je naozaj najlepší!
Bublanina v rôznych veľkostiach
Bublanina v rôznych veľkostiach: Aké množstvo ingrediencií potrebujete na váš plech?
Ak pečiete často, určite sa vám už stalo, že v recepte boli uvedené ingrediencie na väčší alebo menší...
Fantastická smotanová bublanina
Keď príde na letný koláč, máločo sa vyrovná jednoduchej bublanine.
Hit leta: Dierkovaný koláč
Letný hit: Dierkovaný koláč
Jednoduchý, rýchly a extra šťavnatý koláč, ktorý si okamžite zamilujete.
Bezlepková bublanina
Najlepšie recepty na domáce bublaniny s ovocím
Letná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Akú máte najradšej vy?
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...