Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkové nepečené kokosové orechovníky

hanus_prg
hanus_prg
10
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
vlašské orechy
50 g
slnečnicové semienko
100 g
kokos
2 PL
kokosový olej
1
banán
1 PL
med

postup

2.
Na druhý deň vodu z orechov vylejeme a orechy so semienkami vložíme do mixéra. Pridáme k nim kokos, kokosový tuk, banán a med.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na hustú kašu. Obdĺžnikovu formu vymažeme kokosovým tukom (doporučujem použiť silikónovú formu, z ktorej koláč po vychladnutí ľahko vyklopíte) a zmes do nej natlačíme. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Stuhnutý koláč nakrájame na 1,5 cm široké tyčinky a môžeme si na nich pochutnávať. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...