Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkové nepečené kokosové orechovníky

hanus_prg
hanus_prg
10
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
vlašské orechy
50 g
slnečnicové semienko
100 g
kokos
2 PL
kokosový olej
1 ks
banán
1 PL
med

postup

2.
Na druhý deň vodu z orechov vylejeme a orechy so semienkami vložíme do mixéra. Pridáme k nim kokos, kokosový tuk, banán a med.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na hustú kašu. Obdĺžnikovu formu vymažeme kokosovým tukom (doporučujem použiť silikónovú formu, z ktorej koláč po vychladnutí ľahko vyklopíte) a zmes do nej natlačíme. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Stuhnutý koláč nakrájame na 1,5 cm široké tyčinky a môžeme si na nich pochutnávať. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...