Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkové nepečené kokosové orechovníky

hanus_prg
hanus_prg
10
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
vlašské orechy
50 g
slnečnicové semienko
100 g
kokos
2 PL
kokosový olej
1 ks
banán
1 PL
med

postup

2.
Na druhý deň vodu z orechov vylejeme a orechy so semienkami vložíme do mixéra. Pridáme k nim kokos, kokosový tuk, banán a med.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na hustú kašu. Obdĺžnikovu formu vymažeme kokosovým tukom (doporučujem použiť silikónovú formu, z ktorej koláč po vychladnutí ľahko vyklopíte) a zmes do nej natlačíme. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Stuhnutý koláč nakrájame na 1,5 cm široké tyčinky a môžeme si na nich pochutnávať. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...
pitný režim
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Leto je v plnom prúde, a preto nezabúdajte počas rôznych aktivít na dostatočnú hydratáciu. Mohlo by sa zdať, že okolo...