Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Bezlepkové nepečené kokosové orechovníky

hanus_prg
hanus_prg
10
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
vlašské orechy
50 g
slnečnicové semienko
100 g
kokos
2 PL
kokosový olej
1 ks
banán
1 PL
med

postup

2.
Na druhý deň vodu z orechov vylejeme a orechy so semienkami vložíme do mixéra. Pridáme k nim kokos, kokosový tuk, banán a med.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na hustú kašu. Obdĺžnikovu formu vymažeme kokosovým tukom (doporučujem použiť silikónovú formu, z ktorej koláč po vychladnutí ľahko vyklopíte) a zmes do nej natlačíme. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Stuhnutý koláč nakrájame na 1,5 cm široké tyčinky a môžeme si na nich pochutnávať. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...